Rutes ‘slow’ per espais naturals

0
693

Entre les diferents opcions que s’ofereixen hi ha rutes pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Natural de Cap de Creus o el Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera


El Consell Comarcal de l’Alt Empordà coorganitza conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà un conjunt de sortides guiades gratuïtes al llarg de 10 caps de setmana de primavera i estiu. Una proposta que permet descobrir els elements més singulars i definidors dels paisatges, els animals, les plantes, la geologia i el patrimoni cultural, material i immaterial, com són les tècniques ancestrals de construcció o el conreu determinades espècies. Entre les diferents opcions que s’ofereixen hi ha rutes pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Natural de Cap de Creus, el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el baix Ter, el paratge natural d’interès Nacional de l’Albera, el Consorci de les Gavarres i el d’Ardenya-Cadiretes. Per a inscriu-re’s només cal entrar a la zona d’inscripcions dins de la pàgina web www.socemporda.com/espaisnaturals.

Aquestes activitats estan emmarcades dins el projecte d’especialització i competitivitat territorial Natura, cultura i intel·ligència en xarxa, i pretén millorar la qualitat de l’Empordà com a destí per als visitants que cerquen una estada slow pel territori. El 2019 van interessar a 426 persones, i van rebre una puntuació de 9,26. L’any passat, a causa de la pandèmia, no es van poder dur a terme. Aquesta programació tindrà la seva continuïtat a la tardor amb un nou cicle de visites.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li