Roses tindrà un esdeveniment relacionat amb les postes de sol

0
1687

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, assegura que “a la tardor es farà un esdeveniment relacionat amb les postes de sol”


Aquesta darrera setmana, Roses ha viscut uns dies d’incertesa politicocultural sobre si hi hauria segona edició del Festivalet Posta del Sol. La promotora d’aquest esdeveniment va publicar un comunicat, al Facebook, en què informava que no es repetiria el certamen de patrimoni i música de la vila de Roses. Citaven textualment que per part de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses els notificaven que “finalment no tirarem en davant el projecte que ens vareu presentar, tenim altres propostes més engrescadores per aquest 2017.” Aquest comunicat ha fet bullir les xarxes socials no només entre la ciutadania sinó inclús entre alguns regidors del consistori. A més, en aquesta població són d’allò més actius a les xarxes i fins i tot des del perfil del Festivalet va donar les gràcies als seus seguidors pel suport a la plataforma digital.

LA PART POLÍTICA. HORA NOVA va tenir accés al regidor de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens, i assegura que “a la tardor es farà un esdeveniment relacionat amb les postes de sol”. Sí, hi haurà un certamen similar al de l’any passat i que posarà èmfasi en les postes de sol. Llorens explica que enguany el consitori ha decidit canviar l’empresa que s’encarregava de lligar el festivalet. El regidor va afegir que més endavant, inclús es presentaran més novetats per a Roses

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li