Roses té una app per fer ús dels carregadors de vehicles elèctrics

0
904

A dia d’avui, el municipi de Roses disposa de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics situats al passeig Marítim (plaça de les Botxes) i a la riera Ginjolers (al costat de l’edifici de Telefónica)


L’Ajuntament de Roses ha engegat una nova aplicació mòbil per facilitar l’ús de les estacions de càrrega de vehicles elèctrics situats a la població. La recàrrega continua sent gratuïta i es pot realitzar a través de l’app EVCharge sense necessitat de disposar de targeta identificativa, tot i que les existents fins ara seguiran funcionant amb total normalitat.

PUNTS DE CÀRREGA. A dia d’avui, el municipi de Roses disposa de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics situats al passeig Marítim (plaça de les Botxes) i a la riera Ginjolers (al costat de l’edifici de Telefónica). Aquests punts de càrrega tenen una potència de càrrega de 22 kw i 25 kw, respectivament, i permeten la càrrega de vehicles elèctrics en un període d’entre 2 i 4 hores.

Fins ara, per fer ús d’aquestes estacions elèctriques calia identificar-se mitjançant una targeta RFID de l’Aliança dels municipis per la interoperabilitat de l’ICAEN (Institut Català de l’Energia).

APP EVCHARGE. Per carregar els vehicles elèctrics, només cal estacionar el vehicle en una de les places reservades, obtenir l’accés al servei del punt mitjançant l’aplicació mòbil EVCharge i seguir les instruccions d’ús adherides al punt o que s’especifiquen a la pantalla de cada punt. Tot i això, tal com informen des del consistori, les persones usuàries que disposen de targeta poden continuar fent-les servint com fins ara, tot i que a partir d’aquesta setmana l’Ajuntament de Roses ja no en repartirà més, ja que el nou aplicatiu permet tenir accés directe a les estacions del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li