Roses s’engalana i proposa una vintena d’activitats culturals

0
1349

A banda de les mostres florals i l’oferta gastronòmica, la Fira de la Rosa de Roses també contempla actuacions de circ o espectacles de dansa i música


Roses es prepara per celebrar la 6a edició de la Fira de la Rosa que cobrirà la vila de flors i activitats aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig. L’alcaldessa del municipi, Montse Mindan, ha explicat que enguany la fira ha fet “un gir substancial”. Com a novetat, el consistori programa una vintena d’espectacles culturals al carrer, a banda de les tradicionals mostres florals i també l’oferta gastronòmica. Mindan assegura que des de l’organització han treballat per “aglutinar l’essència de Roses i oferir als visitants i a la gent del poble el millor que tenim”.

ACTIVITATS. El tret de sortida serà l’obra de teatre Jugant amb els motius de Roses (11h) de la companyia local Jubiteatre. Durant el cap de setmana hi haurà concerts, teatre, circ, pallassos, dansa, màgia i mappings. La programació sencera es pot consular a www.firadelarosa.cat.

TASTETS GASTRONÒMICS. D’altra banda, la plaça Catalunya acollirà la segona edició dels Tastets Gastronòmics, dissabte al migdia. Aquest any hi participen sis restaurants de Roses que faran tastets amb pètals de flor. Aquests es maridaran amb vins de la DO Empordà oferts per una vinateria local i la cervesa artesana d’un elaborador de la contrada. Una de les novetats dels tastets és que per comprar-los caldrà canviar els euros per dracmes, una moneda antiga i símbol de Roses.

MOSTRES FLORALS. La decoradora Laia Risques, destaca que hi haurà un itinerari floral “que engalanarà una desena de cases que tenen un alt valor arquitectònic i patrimonial” del poble”. El públic podrà consultar el tòtem explicatiu amb un Codi QR que hi haurà davant de cada construcció amb la informació necessària.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li