Roses pot votar les propostes finalistes fins aquest divendres

0
773

D’aquesta manera se sabrà a quin projecte o projectes es destinaran el 300.000 euros assignats per als pressupostos participatius


El procés dels pressupostos participatius a Roses arriba a la recta final. Tots els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronats al municipi poden votar a través del web www.tudecideixesroses.cat un màxim de tres projectes. En total, són 11 les propostes que van quedar finalistes després del Fòrum Ciutadà de Priorització i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament.

La votació final es va iniciar el passat 14 d’octubre i s’allargarà fins el dia 22. D’aquesta manera se sabrà a quin projecte o projectes es destinaran el 300.000 euros assignats per als pressupostos participatius.

Els projectes que se sotmeten a votació estan relacionats amb millores d’espais infantils, esportius i d’altres d’ús ciutadà, i són els següents: condicionament dels patis d’infantil i primària de les escoles de Roses; millora de les voreres a la urbanització Mas Mates; renaturalització de patis de les escoles de Roses; construcció de pistes de volei-platja cobertes; creació d’un parc infantil a la zona del skatepark i enjardinament d’àrees abandonades.

Les altres cinc propostes finalistes són la connexió interior entre el pavelló municipal i el poliesportiu; dotació d’espais tancats habilitats per a la pràctica de bàsquet, futbol, handbol i escacs; habilitació de lavabos públics a diferents espais de la població; fer voreres accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i gent gran i crear una zona de pícnic a l’esplanada de la Ciutadella.

Val a dir que tot el procés es va iniciar amb una primera fase en la qual els veïns i veïnes van fer arribar 258 propostes al consistori. Aquestes es van filtrar en funció de si complien amb els requisits econòmics i tècnics.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li