Roses, pioner en el ‘poolbiking’

0
1012

És el primer equipament de la demarcació de Girona en oferir aquest servei.


La modalitat del poolbiking arriba a l’Alt Empordà. Des d’ahir dilluns la Piscina de Roses compta amb dues aquabikes instal·lades a la piscina poc profunda de l’equipament, que és el primer centre de la demarcació de Girona en oferir aquest servei. La novetat es deu a l’objectiu del complex esportiu alt-empordanès de diversificar les activitats que tenen lloc a l’aigua, permetent alhora la realització d’un treball cardiovascular de qualitat, sigui amb una finalitat d’entrenament o de rehabilitació.

«És un recurs més per incidir en el concepte ‘esport i salut’, una de les prioritats que ens hem marcat des de la Piscina Municipal per poder oferir als nostres usuaris la possibilitat de gaudir d’una diversitat d’activitats interessant», apunta la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Roses i presidenta de Piscina de Roses, Verònica Medina.

En el poolbiking la resistència hidrodinàmica augmenta a mesura que s’incrementa la velocitat de pedaleig: en només mitja hora es pot dur a terme un treball molt efectiu per cremar una quantitat important de calories, per enfortir el sistema cardiocirculatori o per treballar la musculatura del tren inferior del cos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li