Roses ofereix nous tallers educatius de ‘l’Aprenem jugant’ per aquesta tardor

0
481

El programa reuneix un total d’onze activitats que recorren diferents temàtiques i experimentacions: tallers d’art i ciència, de construcció a gran escala, de geometria amb el sistema Zometool, d’electricitat…


 

El municipi ha preparat uns tallers per reprendre les activitats de l’«Aprenem jugant», que es van haver de suspendre amb motiu de la irrupció de la pandèmia de la Covid-19. El programa reuneix un total d’onze activitats que recorren diferents temàtiques i experimentacions. Tallers d’art i ciència, de construcció a gran escala, de geometria amb el sistema Zometool, d’electricitat, d’experimentació dels sentits o d’elaboració d’un llibre tridimensional, són alguns dels tallers que s’impartiran per a alumnes des de P3 fins a 3r d’ESO, d’acord amb els seus interessos i capacitats.

Tots els tallers impartits són dinamitzats per professionals, entitats o empreses especialitzats en cadascuna de les matèries. Per participar en els tallers cal inscripció prèvia, que es pot realitzar preferiblement en línia a través de la pàgina web inscripcions.roses.cat, o bé presencialment al SAC.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li