Roses, nucli de la dinamització econòmica

0
1453

El Teatre Municipal va ser l’escenari el passat 9 de març d’una jornada de treball en què es va revisar el Pla estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i relacionat amb l’ocupació a l’Alt Empordà


 

El passat 9 de març el Teatre Municipal de Roses va ser l’escenari d’una jornada de treball en què es va revisar el Pla estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació a l’Alt Empordà. L’acte, que va comptar amb la participació de representants del món empresarial, social, educatiu, ocupacional i formatiu de la comarca, tenia com a objectiu marcar un pla d’accions per a la dinamització econòmica i ocupacional del territori alt-empordanès.

El desenvolupament de la sessió estava estructurat segons el resultat de quatre taules de treball celebrades prèviament dins els àmbits de l’ocupació, l’emprenedoria i empresa, el sector agroalimentari i el turisme.

NOVES IDEES. L’objectiu de les sessions va ser aportar noves idees i reflexions que ajudin a configurar un pla d’accions prioritàries adreçades a dinamitzar la comarca tant en el terreny econòmic com ocupacional.

En aquest sentit, una de les peticions que va sorgir durant les conclusions va ser la necessitat de garantir la realització de les accions proposades. Ara bé, com a demanda prioritària dels participants va constar que les accions que s’acordin han de ser viables i possibles d’executar amb els recursos disponibles.

La propera jornada participativa està prevista per al pròxim 25 d’abril. Aquest dia es presentarà un document provisional de diagnosi que servirà per elaborar i consensuar el pla d’acció definitiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li