Roses ja té el cartell del Carnaval 2014

0
447

Roses ja té cartell de Carnaval per aquest 2014. Es tracta d’un treball que es va encarregar a l’artista garrotxí Tavi Algueró pel Carnestoltes del 2008 i que ara, sis anys mes tard, es recupera. Segons han explicat durant l’acte de presentació, el treball no va veure la llum la data acordada pel canvi de govern local, – el PSC va accedir a l’alcaldia i CiU, que fins aleshores estava al govern va passar a l’opoisició-,tot i que es va pagar el treball. “Em vaig quedar amb un pam de nas”, confessa l’autor, tot afegint: “Cada any que passava, em preguntava: I el meu?”.
El regidor de Carnaval i Festes de l’Ajuntament de Roses, Joan Manuel Fernández, considerava que tot i que hagin passat aquests anys, “el cartell és molt carnavalesc” i té una lectura “actual i divertida”.
Així, el cartell presenta un pescador sobre una petita embarcació a la badia de Roses, amb les siluetes del Puig Rom i del Castell de la Trinitat, en el moment en què és sorprès per un gran estol de gavines disfressades. “El cartell mostra la tranquil·litat d’un pescador de canya i que de cop hi ha una explosió representada per aquestes gavines, les quals, cada una d’elles, representa diferents sectors socials. És un cartell amb el qual et pots entretenir buscant detalls”, explica Tavi Algueró.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li