Roses incorpora el servei d’acollida matinal de 8 a 9 en els casals d’estiu

0
765

Una altra novetat és la rebaixa del preu eventual del menjador escolar de les llars d’infants municipals: passarà dels 6 als 5,5 euros


El ple municipal de Roses va aprovar dimecres passat les ordenances fiscals per a l’exercici del 2020. La sessió havia de tenir lloc el dilluns 14 d’octubre però es va ajornar arran de la sentència del procés. Les ordenances van quedar aprovades amb els vots favorables de JuntsxRoses, ERC, Gent del Poble i Lliures. El document preveu un any més la congelació dels tributs municipals, que es mantenen igual que en els darrers anys. La novetat del 2020 serà la incorporació del servei d’acollida dels casals d’estiu.

La demanda de moltes famílies del municipi ha fet que l’equip de govern fixés el preu públic del servei de l’acollida matinal dels casals d’estiu. L’horari serà de 8 a 9 del matí, de dilluns a divendres, i el preu de 24 euros al mes o de 15 euros la quinzena. Una altra novetat és la rebaixa del preu eventual del menjador escolar de les llars d’infants municipals. Passarà dels 6 als 5,5 euros, tant durant el curs escolar com durant el curs d’estiu. S’iguala la quota amb la dels usuaris permanents i es modifica també el sistema de pagament del servei, que passarà a fer-se amb la compra de tiquets.

PUJA LA PISCINA. Mentre els impostos i els serveis municipals es mantenen en els mateixos preus des de fa deu anys, no passa el mateix amb els de la piscina municipal. Aquests tindran un lleuger increment per assumir l’augment dels salaris dels treballadors públics el 2020. Quant a promoció econòmica, les tarifes per a fires i altres esdeveniments organitzats per l’Ajuntament quedaran fixades per la junta de Govern Local. Pel que fa a edificacions i gestió urbanística, s’eliminen els termes obra major i obra menor, que passen a tenir la categoria d’obres subjectes o no a projecte. També s’ajusten les taxes de tramitació d’expedients sobre planejament urbanístic o de gestió urbanística promoguda per particulars. La darrera novetat és la modificació de les bonificacions sobre l’ocupació de la via pública, que passen a unificar-se al 50% de les quotes. Es vol, així, potenciar l’obertura d’establiments comercials en èpoques de baixa afluència de visitants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li