Roses inaugura la temporada teatral

0
607

Els actes al teatre municipal es reprendran aquest dijous a partir de les 20.30 h amb el film Pan de limón con semillas de amapolas, i continuaran l’endemà amb la celebració de Roses Solidària amb la Palma, un festival que oferirà dues sessions, a les 17 h i a les 20 h


L’obra Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard) va encetar aquets divendres al vespre la programació teatral d’hivern-primavera al Teatre Municipal de Roses. L’obra, interpretada per Joan Carreras, gira al voltant d’un actor que s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de Shakespeare. Durant tota la seva vida ha interpretat papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. A mesura que les seves històries de vida s’entrellacen, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador es va fent més estreta.

Aquesta obra, guardonada amb el Premi Butaca 2021 al Millor espectacle de petit format, es tornarà a representar aquest proper divendres 28 de febrer a la Cate de Figueres.

Els actes al teatre municipal es reprendran aquest dijous a partir de les 20.30 h amb el film Pan de limón con semillas de amapolas, i continuaran l’endemà amb la celebració de Roses Solidària amb la Palma, un festival que oferirà dues sessions, a les 17 h i a les 20 h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li