Roses fa el calendari de les campanyes gastronòmiques

0
790

Les iniciatives i les dates establertes estan sempre condicionades a que les restriccions i mesures que s’estableixen per raons sanitàries així ho permetin


L’Ajuntament de Roses ha consensuat amb el sector de la restauració la realització de les campanyes gastronòmiques del 2021. En una reunió telemàtica entre l’Àrea de Promoció Econòmica i 22 restauradors, la setmana passada, es va fixar el calendari de les accions per a aquest any.

Les campanyes i les dates establertes estan sempre condicionades a que les restriccions i mesures que s’estableixen per raons sanitàries així ho permetin. Segons el calendari, la Fira de la Rosa serà del 3 al 6 de juny i inclourà les campanyes gastronòmiques «1000 Roses a Roses» i «Còctels de Roses». Pel que fa a la Ruta de les Tapes de Roses, aquesta es preveu celebrar entre el 17 i el 26 de setembre. Altres esdeveniments programats són: La Fira de la Cervesa, del 8 al 12 d’octubre, incloent la proposta «Menú maridat»; el Festivalet de Roses, del 12 al 14 de novembre, que inclourà el Menú del Festivalet, i per últim està pendent de consensuar la campanya «Vine a fer el vermut a Roses». Aquesta acció es podria organitzar per finals de novembre, fent-la coincidir amb la campanya de Nadal.

En la reunió amb els restauradors també es va parlar de la configuració dels menús per a les campanyes, que hauran d’incloure productes de temporada. A més, s’estan estudiant accions pensades per als bars vinculades als diferents esdeveniments.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li