Roses estrena un centenar de lluminàries amb sistema led

0
893

Els espais on s’està duent a terme la renovació d’enllumenat actual són els carrers Puig Rom, Cap Norfeu, Arquitecte Gaudí i Eugeni d’Ors, l’avinguda Montserrat i la plaça Llevant


 

L’empresa municipal Rosersa finalitza aquests dies les tasques de millora d’enllumenat a diversos carrers del centre de la Roses. Amb aquesta actuació es continua amb la millora gradual per reduir el consum energètic i la contaminació lumínica que produeixen les antigues lluminàries de vapor de mercuri.

Els espais on s’està duent a terme la renovació d’enllumenat actual són els carrers Puig Rom, Cap Norfeu, Arquitecte Gaudí i Eugeni d’Ors, l’avinguda Montserrat i la plaça Llevant. En total, se substitueixen un total de 104 lluminàries de vapor de mercuri (15 d’aquestes de 125 watts i 89 de 250 watts), per llums led de 60 watts. Amb aquesta actuació, el consum energètic es veurà àmpliament reduït: passarà de 24.000 watts a 6.250 watts gràcies als nous sistemes de led.

Aquesta millora, en l’àmbit de l’enllumenat, s’emmarca dins les accions desenvolupades pel programa PAES (Pla d’acció per a l’energia sostenible) que impulsa el consistori. L’objectiu és aconseguir la reducció d’un mínim d’un 20% de les emissions de CO2 del municipi per a l’any 2020.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li