Roses denega el permís d’obres de l’exterior d’El Bulli 1846

0
507

Fonts municipals diuen que les dues construccions –una caseta de vigilĂ ncia i un pavellĂł d’accĂ©s– no estaven previstos al Pla d’actuaciĂł especĂ­fica que van presentar inicialment 


El projecte d’El Bulli 1846 topa amb un nou entrebanc. L’Ajuntament de Roses ha denegat el permís sobre les obres de l’exterior de l’edifici perquù el projecte preveu noves construccions no previstes en el Pla d’actuació específica presentat inicialment i que “no són compatibles amb la normativa del Pla especial”.

La decisiĂł de negar-li el permĂ­s a Ferran AdriĂ  la va aprovar en junta de govern la setmana passada l’Ajuntament de Roses. Tot i aixĂČ, va ser la PonĂšncia Ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat l’ĂČrgan que es va oposar al permĂ­s segons una resoluciĂł enviada a l’Ajuntament al març.

QUÈ PASSARÀ? Els promotors del projecte tenen ara un termini de dos mesos per aportar un text refĂłs complementari al projecte d’actuacions especĂ­fiques que incorpori totes les “prescripcions de la PonĂšncia i la resta dels informes sectorials”. A partir d’aquĂ­ es podrĂ  iniciar la fase prĂšvia de la tramitaciĂł del projecte d’obres complementari amb els canvis proposats. Fonts municipals han explicat que les dues construccions –una caseta de vigilĂ ncia i un pavellĂł d’accĂ©s– no estaven previstos al Pla d’actuaciĂł especĂ­fica que van presentar inicialment i que va rebre la llum verda de la Generalitat. Roses diu que Ă©s en base a aixĂČ que l’Ajuntament pot concedir el permĂ­s d’obres.

L’AMPLIACIÓ. Les obres exteriors a l’edifici de cala Montjoi han decomplementar l’ampliaciĂł del 20% de l’antic restaurant. El complex es convertirĂ  en un espai dedicat a la creaciĂł gastronĂČmica. Segons fonts prĂČximes al xef, els treballs es troben en la recta final. A hores d’ara s’estĂ  instal·lant l’estructura que ha de conformar l’espai de brainstorming o pluja d’idees.

Al març de l’any passat, l’equip de Ferran Adrià va presentar el projecte complementari ara denegat perquù se li va ordenar l’aturada dels treballs a l’exteriorper no tenir autorització. Un cop es resolgui aquest nou entrebanc el xef ja podrà fixar l’obertura del complex, que podria ser el 2018.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz