Roses crearĂ  114 llocs de treball amb les inversions del pla Zapatero

0
949

L’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar els projectes amb què concorre a la convocatòria del Fons Estatal d’Inversió Local, fons especials que l’Estat destina a la dinamització de l’economia i l’ocupació davant l’actual situació de crisi econòmica. En total, el consistori rosinc ha aprovat la realització de nou projectes que suposaran una inversió de 3.210.390 euros i que, complint amb els objectius marcats per la convocatòria, permetrà la creació d’un total de 114 nous llocs de treball.

Una de les prioritats marcades per l’Ajuntament ha estat la d’impulsar projectes que garantissin la creació d’ocupació i la reactivació de l’economia del propi municipi. Seguint aquest paràmetre, la contractació de les empreses que executaran les diferents obres i projectes aprovats es farà mitjançant procediments negociats que permetin seleccionar contractistes de Roses, d’acord amb la legislació vigent. Aquests projectes incidiran en la millora del paisatge urbà i de les vies públiques de la ciutat, atenent la importància que té per a un municipi eminentment turístic com és Roses disposar d’un entorn urbà de primera qualitat.

Així, s’han inclòs dos projectes de soterrament de contenidors, amb la creació d’un total d’onze illes (nou del front marítim i dos més de la zona centre), que faran desaparèixer un important nombre dels actuals contenidors de superfície, amb una conseqüent millora paisatgística. La realització d’una quarantena d’actuacions que inclouran l’asfaltatge de vials, la pavimentació de voreres i l’eliminació de barreres arquitectòniques de diferents carrers -tant del nucli com de les urbanitzacions de la ciutat-, així com la millora d’equipaments esportius per respondre a les necessitats actuals de clubs i entitats, culminaran la totalitat d’actuacions incloses en la convocatòria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li