Roses crea un taller de cinema per a joves i sèniors

0
469

El taller ‘Guió, càmera, acció!’ ofereix conèixer el món del cinema a través de totes les seves vessants als dos col·lectius sota un mateix projecte


La reeixida proposta del «Taller de Cinema per a gent gran» impulsada per l’Àrea d’Acció Social de Roses des de fa uns anys, s’amplia enguany a la participació dels joves del municipi. La proposta, ideada el 2016 perquè la gent gran continuï la seva formació i es mantingui activa amb propostes culturals que faciliten la seva socialització i creativitat, creix en aquesta edició amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut de Roses.

Nois i noies del municipi es podran sumar al taller rebatejat com a «Guió, càmera, acció!» i conèixer el procés d’elaboració d’una pel·lícula. Sota el guiatge de l’empresa especialitzada en el gènere, La Tramoia, joves i sèniors s’endinsaran en les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d’una peça d’aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari…).

El resultat d’aquest taller en edicions anteriors va desembocar en la gravació d’un curtmetratge (L’ocell de plomes blaves, 2017) i de dos pel·lícules (El gran home, 2018 i Sopar amb difunt, 2019).

Les sessions seran dimecres de novembre i desembre de sis a vuit del vespre al CAR Jove, i estan obertes a joves a partir de 16 anys i sèniors a partir de 65.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li