Roses concedeix la llicùncia d’obres a l’exterior d’El Bulli 1846

0
1841

La represa dels treballs estarĂ  condicionada a fer uns canvis al projecte inicial i a entregar tota la documentaciĂł


 

L’Ajuntament de Roses ha aprovat en junta de govern concedir la llicùncia per fer les obres exteriors del nou Bulli 1846. La represa dels treballs està condicionada a fer uns petits ajustaments al projecte inicial -com per exemple definir constructivament els acabats del worksharing i del brainstorming- i a l’entrega de documentació administrativa.

L’alcaldessa, Montse Mindan, assegura que Ă©s un trĂ mit normal i que la concessiĂł del permĂ­s Ă©s una molt bona notĂ­cia per al municipi. «Crec que les propostes de modificaciĂł que s’han fet han servit per anar millorant el projecte i, tot i que trigarem mĂ©s temps, el resultat serĂ  mĂ©s ĂČptim», diu.

Els promotors del projecte fa mesos que avancen en les obres interiors del nou edifici perĂČ van haver d’aturar les de l’exterior pendents dels permisos. A l’estiu, la ComissiĂł d’Urbanisme va donar llum verda al projecte i ara el consistori els ha atorgat la llicĂšncia. Els treballs inclouen un aparcament, un centre de recepciĂł per a visitants i la restituciĂł de vegetaciĂł.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li