Roses bat un rècord històric en nombre de passatgers de creuer

0
587

El port rosinc ha tancat la temporada de creuers amb 8 escales i 5.200 passatgers


 

Les dades es van apuntar fa uns dies, però ja s’han confirmat. El port de Roses ha tancat la temporada de creuers amb 8 escales i 5.200 passatgers. D’aquesta manera les instal·lacions rosinques baten un rècord històric en nombre de passatgers. Comparativament amb la temporada passada, el port ha doblat el nombre d’escales i ha duplicat de llarg els passatgers.

La temporada de creuers ha tingut una durada de sis mesos, ja que es va iniciar el 6 de maig i va finalitzar el 24 d’octubre. Destaca la prolongació de l’activitat de creuers. Pel que fa a nacionalitats, la tipologia de turistes, un 78% eren britànics; un 4% eren francesos; un 3%, nord-americans; un 2%, australians; un 2%, irlandesos; un 1%, canadencs; un 1%, belgues, i un 9% eren de diverses nacionalitats.

Les excursions fetes pels turistes de creuer han estat Cadaqués; Figueres i Museu Dalí; Girona; Banyoles i Besalú; Peralada; Begur; i l’Escala i Empúries, entre altres.

Aquest any, Roses ha rebut 6 línies de creuer de les quals un 50% han estat de luxe i un 50% de categoria estàndard, mantenint els mateixos percentatges que la temporada anterior.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li