Roses aposta per un teatre de referència a escala comarcal

0
580

El Teatre Municipal de Roses presenta tres grans produccions, espectacles infantils i concerts com el de la banda Mishima


 

A partir del 2 de gener es posen a la venda les entrades de la nova temporada del Teatre Municipal de Roses 2019. Destaquen grans produccions de l’àmbit català, com l’obra El llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk i Àngels Gonyalons (10 de març); El preu, sota la direcció de Sílvia Munt, amb actors de la talla de Pere Arquillué i Ramon Madaula (14 d’abril); l’ambiciós espectacle Troia. Una veritable odissea, del grup Cor de Teatre (17 de febrer) o la funció que barreja el thriller i la poesia, actualment de gira al Teatro Bellas Artes de Madrid, Todas las noches de un día, amb Carmelo Gómez i Ana Torrent dalt l’escenari (5 de maig).

INFANTIL I MÚSICA. Es proposen fins a 5 espectacles infantils i la programació musical compta amb l’actuació de la banda de David Carabén, Mishima (16 de març), el concert del grup Carmen 113 (9 de febrer) i la XIV Cantada d’Havaneres de Roses (1 de maig). Pel que fa al cicle Març de Paraules, anirà a càrrec de l’actor Ignasi Tomàs i el cantautor Ian Sala (23 de març). En el marc d’un altre cicle, Tarda de Clàssics, un dels plats forts és «Carmen Vilà i les veus de Roses» (31 de març).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li