Roses afegeix 2,7 M€ per a inversions al pressupost del 2019

0
952

Un total de 2,3 provenen del romanent de tresoreria resultant del tancament del pressupost del 2018, mentre que 399.100 euros s’obtenen gràcies a la baixa d’aplicacions del pressupost de despeses


 

El ple municipal de Roses va aprovar la setmana passada una modificació de crèdit al pressupost municipal del 2019 per un total de 2.710.100 euros, que es destinarà majoritàriament a noves inversions. Aquest import s’ha obtingut pel romanent resultant amb el tancament del pressupost del 2018 i per la baixa de despeses.

Dels 2,7 milions d’euros, 2,3 provenen del romanent de tresoreria resultant del tancament del pressupost del 2018, mentre que 399.100 euros s’obtenen gràcies a la baixa d’aplicacions del pressupost de despeses.

Aquesta modificació permetrà avançar projectes com l’adequació del Baluard de Sant Andreu de la Ciutadella, l’enllumenat públic del passeig de la carretera del Far, l’adquisició de dos camions de recollida de residus, la zona verda de Santa Margarida i diverses millores en equipaments i a la via pública, entre altres inversions.

L’actuació més costosa serà la del Baluard de Sant Andreu de la Ciutadella, que té un cost de 740.000 euros. Consistirà a donar continuïtat al recorregut dels visitants, retirar els esllavissaments sobre el fossat, desenrunar la part baixa de l’exterior dels llenços i adequar paisatgísticament l’espai verd. Pel que fa a l’adquisició de dos camions per a recollida i transport de residus, el cost és de 560.000 euros. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li