Roses acull la segona Jornada Comarcal d’Ocupació per a majors de 45 anys

0
1131

La jornada té per objectiu sensibilitzar la societat en general, i en particular les empreses, per tal d’afavorir la contractació d’aquest col·lectiu de persones


 

Aquest divendres, 23 de març, el Teatre Municipal de Roses es convertirà en l’escenari de la segona Jornada Comarcal d’Ocupació per a majors de 45 anys, un acte que servirà de continuïtat del programa comarcal «Grans actius», una campanya que pretén fomentar dues coses: d’una banda, el valor de l’experiència en el mercat laboral, i de l’altra, el dinamisme entre les empreses i els candidats per cobrir els llocs de treball.

L’any passat, la primera edició de la jornada va assolir un gran èxit a Castelló d’Empúries, on es van aplegar més de 280 assistents que optaven a 23 llocs vacants de feina. La iniciativa s’emmarca en les línies d’actuació del Pla estratègic marcat per l’Àmbit del Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació a l’Alt Empordà, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els ajuntaments de Roses, Figueres, Castelló i Vilafant. La jornada té per objectiu sensibilitzar la societat en general, i en particular les empreses, per tal d’afavorir la contractació de persones majors de 45 anys.

EL PROGRAMA. Després de les inscripcions (8 h), que protagonitzaran el tret de sortida de la jornada, tot seguit es procedirà a la benvinguda de l’activitat (9 h) i la ponència «Les claus de l’èxit en la recerca de feina» (9.30 h), a càrrec d’Enric Bastardas. Entre les 11 i les 15 h s’habilitarà l’Espai Entrevistes, on els assistents es posaran en contacte amb les empreses. Paral·lelament, també es faran tallers sota el lema «Trobar feina és possible».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li