Rojas triomfa al Miquel Mas

0
1373

El Mestre Internacional xilè s’imposa a la 23a edició de l’Obert Internacional, que va completar el podi amb Javier Campos i el jove Leo Valle


La 23a edició de l’Obert Internacional Miquel Mas organitzat pel Club d’Escacs Figueres ha finalitzat amb el triomf incontestable del Mestre Internacional (MI) xilè Luis Rojas, que s’ha imposat amb 8,5 dels 9 punts en joc, després de cedir només unes taules contra el GM Javier Campos, que ha acabat segon amb un total de 7 punts. L’altre calaix del podi l’ha ocupat el jove Leo Valle, que ha rubricat un gran campionat amb 6,5 punts. Per la seva banda, l’austríac Leon Fanninger ha estat quart (6 punts) i el MI Jorge Gonzàlez cinquè (5,5 punts). Precisament, la partida de la setena ronda entre González i Rojas va ser una de les claus del torneig: amb la derrota de González, del CE Figueres, el torneig va quedar pràcticament sentenciat.

Pel que fa al grup B, Henry Arambulo, de l’equip amfitrió, es va imposar amb 6 punts després de mostrar un joc sòlid i sense perdre cap partida. Ell va liderar un podi que es va completar amb Carles Trias (Santa Pau) i Miquel Marull (Figueres).

Finalment, el grup per a jugadors sub12 va estar liderat per Marc Mallorquí, del Gerunda, que es va imposar a Liam Valle.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li