Roger Mas actuarĂ  a El Festivalet

0
906

Es dona a conèixer el cartell de la quarta edició del certamen musical, que tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de novembre


Ben avançada la tardor, concretament el cap de setmana del 9 i el 10 de novembre, la platja de Roses acollirà la 4a edició del Festivalet, una de les darreres apostes musicals de l’any a l’aire lliure amb concerts de petit format d’estil indie, rock i chill-out en un ambient festiu dins de dos espais magnífics. El cartell s’ha donat a conèixer en una presentació efectuada el passat dijous a la platja d’en Bosses, el punt en què se celebraran els concerts del matí, on el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, ha anunciat les actuacions de Roger Mas, Carla, Marion Harper, Cala Vento i Marcel Lázara i Júlia Arrey.

Durant la presentació, Llorens ha deixat ben clar l’objectiu d’aquesta festa: «Es tracta de promocionar Roses fora de la temporada d’estiu adaptant-se a les necessitats dels empresaris locals per tal que els visitants trobin al·licients per venir». També ha definit la fórmula d’aquest quart Festivalet. «És continuista, funciona, i es readapta segons el feedback de les edicions anteriors».

MATÍ. Efectivament, el format es repeteix. DJ Chill Out a l’escenari Festivalet (situat a la plaça de les Botxes) des de les 11.30 h fins a l’inici del concert, una hora més tard de Carla el dissabte, i de Marcel Lázara i Júlia Arrey el diumenge. A la mateixa zona i fins a les 14 h, el públic podrà degustar el Pica-Tast, el tastet gastronòmic elaborat per vuit restauradors i vinaters locals. L’oferta gastronòmica comptarà, a més, amb el Menú del Festivalet, en el qual participaran dotze restaurants escampats per tota la vila, on s’oferiran menús específics que oscil·laran entre els 14 i els 37 euros. I per si això no fos prou, en tres locals de restauració s’oferiran Les Postres del Sol, al preu 5,33 euros, coincidint amb l’hora de l’última posta de sol.

TARDA. El certamen es trasllada a l’escenari Sol, situat a la platja de la Perola, on a les 16 h començarà l’espectacle musical amb els ritmes de DJ Chill Out. Dissabte hi actuarà Marion Harpen, que farà un repàs als seus dos discos, Cotton Candy i Hydrangea, i tot seguit començarà l’actuació del duet empordanès Cala Vento amb els seus ritmes potents i heterogenis que els han convertit en un dels grups més sorprenents de l’escena musical catalana. Pel diumenge, l’actuació, després de la sessió de Chill Out, serà a càrrec de Roger Mas, que delitarà el públic assistent amb les seves cançons més emblemàtiques dins d’un marc escenogràfic molt especial.

MÉS ACTIVITATS. Aquest festival tan especial, definit per Llorens com «un homenatge al sol», comptarà amb altres activitats complementàries, com el Concurs de Pintura Ràpida de la Posta de Sol de Roses el 26 d’octubre; la visita a la nova museïtzació del castell de la Trinitat el 2 de novembre (17 h); l’excursió a peu Posta de Sol des dels Sinols el 2 de novembre; el concert meditatiu amb sons harmònics d’Edgar Tarrés i degustació de te el 3 de novembre (16.30 h) al castell de la Trinitat, i les classes de taitxí el 3, 9 i 10 de novembre a la platja de la Perola. A més a més, ja hi ha obert el concurs d’Instagram del Festivalet, que demana publicar fotografies amb les etiquetes #postadesolroses i #visitroses, en el qual l’any passat van participar més de 200 persones.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li