Roger i Joan Pera amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, al Teatre el Jardí

0
639

‘Papà Mozart’ és la proposta de Figueres a Escena pel pròxim dissabte, 16 de març, a les 21.30 h


 

Aquest cap de setmana Figueres viurà una nit de teatre d’allò més especial. Els actors Joan Pera i Roger Pera, pare i fill, pujaran junts, per primera vegada, a l’escenari del Teatre Municipal el Jardí amb l’obra Papà Mozart. Un espectacle musicoteatral que anirà acompanyat de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

‘PAPÀ MOZART’. Els actors es posaran en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfgang Amadeus Mozart, pare i fill, per reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació paternofilial a través d’un text perfilat amb mà de mestre pel dramaturg català Sergi Belbel. La música eterna de Mozart serà el fil d’or amb què cosirem les emocions difícils i extremes que desvetllen tota trobada amb sang de la teva sang, per estimar més Mozart fill a través de Mozart pare.

Obres cèlebres. Tal com explica la productora, el públic gaudirà d’obres d’allò més cèlebres, interpretades per l’Orquestra Simfònica del Vallès, de W. A. Mozart: Obertura Don Giovanni, Petita música nocturna, Concert per a clarinet o Simfonia núm. 41 (Júpiter), entre altres. Fins a quaranta músics seran els encarregats d’ambientar la peça teatral, que tindrà una durada d’una hora i quart.

ELS PERA. Durant la presentació de la temporada teatral, al Palau de la Música de Barcelona, els actors van explicar que aquesta serà la primera vegada que treballin junts en una producció feta amida. Joan Pera va afirmar que aquesta era «la nostra història: un pare amb un fill talentós i un fill amb una estimació envers el pare, però que prefereix les seves obres i dur la seva vida». Val a dir que va ser Roger Pera qui descobreix la correspondència de la família Mozart i era un projecte de feia molt temps que finalment l’Orquestra Simfònica del Vallès va oferir-los fer realitat.

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS. Sempre ha buscat oferir nous formats artístics i apropar nous públics als auditoris.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li