Robòtica, programació d’apps, electrònica… i molt més

0
1458

Tots els tallers del programa Aprenem Jugant de Roses estan dinamitzats per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries i estan dividides en funció de les franges d’edat, segons les necessitats de cada grup


El programa Aprenem Jugant de Roses ofereix a infants i joves la possibilitat de satisfer la seva curiositat amb tallers tan diversos com l’exploració lunar; robòtica; circuits electrònics amb materials tèxtils, plastilina o paper; programació d’apps, d’animacions i de videojocs; creació d’autòmats; màgia i joc Trígonos, astronomia, construccions i circ. Aquestes activitats responen a les demandes efectuades pels joves en edicions anteriors.

L’objectiu és divertir i fer interessar els joves en un àmbit educatiu, divulgar coneixement, generar més preguntes i fomentar que vulguin aprendre constantment. Tots els tallers estan dinamitzats per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries i estan dividides en funció de les franges d’edat, segons les necessitats de cada grup. Les inscripcions són limitades i cal fer-les a través de la web inscripcions.roses.cat, del 7 al 13 d’octubre, o bé presencialment al SAC (els dies 8 i 10 d’octubre, de 8 a 14 h).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li