Robert Vila guanya la beca de l’OAA

0
1257

L’alumne de l’Institut Alexandre Deulofeu va obtenir de nota un 10 sobre 10 de les jornades de formaciĂł a Albanyà 


 

Dimarts 30 d’abril es va entregar la beca 2019 de l’Observatori Astronòmic AlbanyĂ  (OAA) a la sala Toni Montal de La Cate, a Figueres. Robert Vila, estudiant de primer de batxillerat de l’Institut Alexandre Deulofeu, ha guanyat la beca desprĂ©s de superar tres dies de formaciĂł intensiva a l’OAA, entre l’1 i el 3 d’abril, en què hi van participar una quinzena d’alumnes de batxillerat de centres de l’Alt EmpordĂ . Vila, que va obtenir una nota final de 10 sobre 10 durant les jornades, formarĂ  part de l’expediciĂł cientĂ­fica europea Shelios – Perseids 2019, amb l’objectiu d’observar aquesta pluja de meteors des del desert del SĂ hara, del 8 al 21 d’agost.

L’acte va comptar amb les intervencions dels responsables de l’OAA, Juan Carlos Casado i Pere Guerra, president i director respectivament, i Pere Horts, president de la Societat Astronòmica de Figueres.

FINALISTES. Aquest any, hi ha hagut tres finalistes, amb notes superiors al 8 a tots ells: Hala Masri, del Centre Escolar EmpordĂ , de Roses; Oliver PĂ©rez, de l’Institut Illa de Rodes, de Roses, i Joan Quirante, de l’Institut de Vilafant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li