Roba una ambulància a Figueres mentre els sanitaris atenien una emergència

0
694

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut un francès de 61 anys per robar una ambulància a Figueres mentre els sanitaris estaven atenent una emergència. El lladre va pujar al vehicle, que portava els llums d’emergència encesos, aprofitant que els tècnics havien deixat el vehicle en marxa al carrer. Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de la ciutat van començar a perseguir l’home mentre conduïa el vehicle per l’avinguda Salvador Dalí. A l’alçada del Motel Empordà, el lladre va baixar de l’ambulància i va provar de fugir, però els agents el van poder atrapar.

Els fets van tenir lloc cap a un quart de set de la tarda d’aquest dimecres. El Consorci de Transport Sanitari de Catalunya (CTSC) va desplaçar una ambulància fins al carrer Sant Cristòfol de Figueres per atendre una emergència en un domicili. Mentre feien el servei, els tècnics sanitaris van deixar el vehicle amb el motor engegat i els llums d’emergència funcionant.

El lladre, un francès de 61 anys que respon a les inicials J.C.S, va aprofitar aquest moment per pujar a la cabina de l’ambulància i emportar-se el vehicle. Quan els sanitaris van veure el què passava, ràpidament van alertar la Guàrdia Urbana. Al cap de pocs moments, una patrulla va localitzar el vehicle sanitari circulant amb els llums d’emergència per l’avinguda Salvador Dalí en sentit França.

Els agents, amb el suport d’altres patrulles, van començar a perseguir l’ambulància. A l’alçada del Motel Empordà, el lladre va aturar el motor i va intentar fugir corrents. La Guàrdia Urbana, però, el va poder detenir pocs metres més enllà. Els agents van poder recuperar l’ambulància, que no va patir cap desperfecte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li