Risotto amb bolets

0
626

Ingredients per a 4 persones:

• 500 gr de bolets variats
• 300 gr d’arròs
• 1 copa de vi blanc
• 500 ml de caldo de verdures
• 1 ceba
• 1 gra d’all
• 50 gr de mantega
• 100 gr de formatge parmesà
• Julivert
• Sal

Preparació
1. Netegeu els bolets i talleu-los en làmines regulars. Dins d’una cassola, ofegueu la ceba amb la mantega fins que s’estovi.

2. Afegiu l’arròs i coeu-lo uns minuts. Aboqueu-hi el vi, deixeu-lo reduir fins a la meitat i tireu-hi els bolets i el caldo. Coeu-ho removent sovint, fins que l’arròs absorbeixi el caldo. Rectifiqueu de sal.

3. Afegiu-hi l’all i el julivert, juntament amb el formatge parmesà, aixafant-lo durant 5 minuts abans de finalitzar la cocció. Deixeu-ho a foc alt uns 20 minuts i, abans de servir-ho, deixeu-ho reposar uns 5 minuts.

(MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA)

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li