Rieju reforça l’aposta elèctrica

0
1180

El nou model del fabricant figuerenc, anomenat Nuuk, s’ha creat en col·laboració amb Bosch


 

El fabricant de motos figuerenc Rieju ha ampliat recentment el seu ventall de vehicles elèctrics amb la creació d’un nou model, la Rieju Nuuk. La moto, que acaba de sortir al mercat, ha vist la llum després d’una unió d’esforços: a part del fabricant local, també hi han col·laborat la firma basca Nuuk i el fabricant de bateries Bosch.

La nova moto elèctrica ha arribat amb diferents versions, que li proporcionen una autonomia que pot arribar a superar els 300 quilòmetres: la Nuuk Cargo, un model equipat amb una maleta de gran capacitat ideat per al sector professional; la Nuuk Tracker, un model més esportiu i pensat no exclusivament per a la ciutat, i la Nuuk Urban, pensada sobretot per moure’s per la ciutat.

Anteriorment, l’any 2010, Rieju ja va ser una empresa pionera en la mobilitat elèctrica després de treure al mercat el model MIUS.

UN TREBALL EN EQUIP. El nou model ha estat possible després de la unió de tres empreses potents en el seu sector. En aquest sentit, Bosch aporta la part electrònica de la moto –el tren de potència, el motor, les bateries i la pantalla led–, mentre que el disseny ha estat cosa de Nuuk i el sistema de fre ha estat possible gràcies al treball de J. Juan, el segon fabricant europeu en sistemes de fre originals per a motos.

Rieju, per la seva banda, s’encarregarà de fabricar el nou vehicle elèctric, que té un preu que oscil·la entre els 5.685 i els 6.890 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li