Rieju firma un ple al Dakar

0
1212

Els quatre pilots participants de l’equip empordanès aconsegueixen finalitzar la prestigiosa prova


 

Una vegada més, el prestigiós Ral·li Dakar ha tornat a tenir presència amb deix alt-empordanès. I una vegada més, aquesta participació ha arribat de la mà del fabricant local de motocicletes Rieju, amb seu a Figueres, que ha format part de la prova, que ha tingut lloc del 2 al 14 de gener a l’Aràbia Saudita, amb els pilots de la categoria Elit Dani Nosiglia, Joan Pedrero, Pato Cabrera i Marc Calmet.

Des d’un punt de vista competitiu els resultats de l’equip local han estat satisfactoris. Això s’entén des d’una perspectiva col·lectiva, ja que cadascun dels pilots de Rieju ha aconseguit creuar la línia d’arribada etapa rere etapa, un fet especialment meritori si es té en compte l’exigència de la prova, de 7.646 quilòmetres de traçat. Així, el bolivià Nosiglia ha estat 17è de la seva categoria, després de destinar un temps absolut de 41 hores, 2 minuts i 46 segons. Pedrero, d’altra banda, ha estat 20è (41 hores, 28 minuts i 13 segons); Cabrera, 38è (46 hores i 41 minuts), i Calmet, 52è (50 hores, 4 minuts i 37 segons).

Però més enllà dels resultats, el Dakar és aventura. També de portes endins. Així ho remarca el mecànic de l’equip Rieju-FN Speed Team, Andreu Rando, que durant aquests dies ha treballat en el manteniment de les motos de Cabrera i Calmet. «Ha estat una de les millors experiències personals en l’àmbit professional i, com a equip, considero que hem complert amb els objectius», assenyala l’empordanès, que vivia el seu primer Dakar. «Que hi pugui tornar o no ho decidirà la marca, però per mi ha estat una vivència única i hi tornaria encantat», afegeix.

PROJECCIÓ  DE MARCA. Per la seva banda, el mĂ nager de l’equip, el tambĂ© alt-empordanès Miquel Garcia, ressalta que mĂ©s enllĂ  dels bons resultats dels pilots, «el mĂ©s important Ă©s fer arribar la marca Rieju arreu del mĂłn a travĂ©s de la prova mĂ©s gran de l’off-road». Miquel, que considera que l’ediciĂł d’aquest 2022 «no ha estat molt exigent», tenia una tasca especifica, precisament vinculada amb aquesta projecciĂł de marca: «La meva principal feina era aconseguir que la imatge de Rieju estiguĂ©s sempre perfecta, ja fos en l’àmbit del pĂ doc, dels vĂ­deos les fotos… A banda, tambĂ© he ajudat en el muntatge i desmuntatge dels estands». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li