Ride Roses, Miradors de la Badia i Tour, novetats turĂ­stiques

0
851

Les accions de Turisme de Roses es dirigeixen a un turista de proximitat (Catalunya, resta de l’Estat i sud de França), amb l’adaptació d’activitats a les noves necessitats dels usuaris i amb un ampli desplegament de materials i campanyes promocionals


 

L’alcaldessa de Roses i regidora de Turisme, Montse Mindan, va presentar dimecres passat el Pla d’Accions per a la temporada 2021. Ho va fer davant els representants dels sectors de l’hostaleria, la restauració i els serveis turístics de la població. Les accions de Turisme de Roses es dirigeixen a un turista de proximitat (Catalunya, resta de l’Estat i sud de França), amb l’adaptació d’activitats a les noves necessitats dels usuaris i amb un ampli desplegament de materials i campanyes promocionals. Tot plegat, amb la conversió del municipi en destinació turística sostenible i competitiva.

LES NOVETATS. A banda de l’oferta de la temporada anterior relacionada amb natura, mar i benestar, s’hi afegeixen altres. Una és la Ride Roses, que ha configurat diverses rutes en bicicleta BTT, carretera i gravel. S’hi afegeixen serveis d’allotjament i tallers de reparació i lloguer de bicicletes. L’altra novetat és la proposta Miradors Badia de Roses, que consisteix en la senyalització de nous miradors o adaptació dels existents. Actualment se’n preparen vuit que podran enllaçar amb rutes senderistes. Aquesta acció es vol proposar als altres municipis de la badia. I la darrera novetat s’ha presentat durant la Setmana Santa. Es tracta del Roses Tour Familiar, consistent en una activitat de descoberta de Roses a través d’un joc o gamificació.

Pel que fa a les diferents campanyes de promoció, aquestes s’intensifiquen. Hi ha una inversió prevista de 55.000 euros. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li