Revetlles per a tots els pĂşblics

0
739

Figueres i Sant Pere Pescador han enllaçat els actes festius de Sant Joan amb Sant Pere


 

Després dels actes de celebració per la revetlla de Sant Joan, alguns municipis de la comarca ja varen començar a oferir nous actes per commemorar Sant Pere. A Figueres es va instal·lar un escenari al Parc de les Aigües, que ha anat acollint actuacions musicals pensades per abraçar tot tipus de públic, des de concerts per a un públic més infantil com el Heavy per a Xics, fins als clàssics de l’Orquestra Maravella, passant pels ritmes festius i alegres de l’Orquestra Maribel.

ACTES PREVIS. No només Figueres ha programat actes previs al dimarts 29 de juny. Sant Pere Pescador ha ofert diversos actes, com un divertit recorregut a través d’un circuit d’obstacles d’humor amarillo, l’entrenament rural de Tiffany’s Empordà, una representació de teatre infantil i diversos actes relacionats amb el FC Sant Pere. L’entitat, que enguany va celebrar el seu centenari, va inaugurar una mostra de la trajectòria del club el divendres, i va jugar contra el FC L’Escala el diumenge en un partit d’homenatge. A banda de tot això, el municipi va comptar amb dues actuacions de gran nivell. El grup 31 FAM va actuar el divendres durant la celebració de la Nit Jove, i l’endemà va ser el torn de l’Hotel Cochambre.

Desafortunadament, i per poder respectar les mesures del Procicat, alguns dels actes previstos a Sant Pere Pescador van haver-se d’anul·lar, com l’arrosada del diumenge 27 a les 12.00 i el partit del centenari contra el Girona FC. Es preveu que es puguin recuperar a la pròxima pretemporada.

LA CLOENDA. El punt i final de les revetlles de juny, el posaran els actes d’avui dimarts. A Sant Pere pescador es realitzarà un ofici solemne amb l’acompanyament al piano de Montserrat Cristau, una audició de sardanes i un concert de fi de festa amb La Principal de la Bisbal.

A Figueres diverses entitats han preparat actuacions musicals que es celebraran al llarg del dia, que podeu trobar detallades a l’agenda. La cloenda de la celebració serà un castell de focs des del Parc de les Aigües. Una proposta pensada i dissenyada perquè es pugui veure i gaudir des de qualsevol indret de la capital de comarca. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li