Reparen el pont d’es Sortell

0
463

Acabada la primera actuació d’emergència de Costes al litoral gironí pels danys ocasionats pel Gloria, al gener


 

El 15 de juny van acabar les obres de reparació del pont d’es Sortell, a Cadaqués, que l’empresa TRAGSA ha executat sota la supervisió del Servei Provincial de Costes a Girona. Es tractava d’una de les obres d’emergència per reparar els danys causats pel temporal Gloria. El pressupost d’aquests treballs s’estima en 32.500 euros.

TASQUES. Les obres, que han aprofitat bona part dels elements que formaven el tram afectat, van començar el 14 de maig i han consistit en la demolició d’un pilar de maçoneria afectat pel temporal i la seva reconstrucció. La reparació s’ha reforçat amb fonaments de formigó.

L’ESCALA. A la costa gironina, per delegaciĂł de la Secretaria d’Estat de Medi Ambient, es van declarar obres d’emergència a la demarcaciĂł de Girona per reparar els desperfectes produĂŻts pel temporal del gener. Concretament als municipis de l’Escala, CadaquĂ©s i Castell-Platjad’Aro. Les del passeig de Platja d’Aro estan en execuciĂł i tenen data de finalitzaciĂł pel mes de setembre, mentre que les de l’Escala es completaran a mitjan juliol. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li