Renovació integral al Gros Mercat de Figueres

0
804

En concret, la reforma de les instal·lacions, que també es farà als establiments de Girona i Palamós, comporta un nou concepte de mercat de frescos amb una major presència de productes de proveïdors locals


GM Food està duent a terme una renovació integral d’alguns dels seus centres Gros Mercat, entre els quals el que hi ha a Figueres, un establiment que l’any 1970 es va convertir en el primer cash and carry de l’Estat. El local, ubicat a l’avinguda de Roses i que disposa de 5.635 metres quadrats i 80 places de pàrquing, adaptarà el seu sistema d’il·luminació a led, tot i que aquesta no serà l’única novetat. En concret, la reforma de les instal·lacions, que també es farà als establiments de Girona i Palamós, comporta un nou concepte de mercat de frescos amb una major presència de productes de proveïdors locals. També s’ampliaran els formats i l’assortiment de productes, s’impulsaran els productes ecològics i es crearà un nou concepte de bodega potenciant la secció de vins amb DO de la zona.

A més, les reformes, que suposen una inversió total de 5,2 milions entre els tres espais, també comportaran adaptacions de sostenibilitat, i se substituiran les instal·lacions frigorífiques per altres amb tecnologies més ecològiques i eficients.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li