Remodelació per millorar l’atenció al públic a Roses

0
632

L’objectiu és oferir un servei més modern, accessible i eficient a la ciutadania, tal com s’ha fet ja a diferents espais d’atenció al públic d’altres àrees municipals


 

La setmana passada es van iniciar els treballs de remodelació de l’oficina del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, situades a l’edifici de la plaça Catalunya.

L’objectiu és oferir un servei més modern, accessible i eficient a la ciutadania, tal com s’ha fet ja a diferents espais d’atenció al públic d’altres àrees municipals. Durant la realització dels treballs, s’atendrà les persones usuàries des d’altres dependències situades a la planta baixa del mateix edifici.

Després de millores incorporades en qüestió d’atenció a la ciutadania, com ara la cita prèvia per evitar cues, ara es fa l’acondicionament físic de l’espai. Per això hi haurà una redistribució dels mòduls d’atenció que donarà més amplitud a les dependències i les farà més accessibles i confortables.

Des de la seva creació, l’any 2004, el SAC ofereix una atenció personalitzada i integral, destinada a simplificar i agilitzar la relació entre els ciutadans i l’Ajuntament. S’hi poden realitzar la totalitat de tramitacions corresponents a les diferents àrees municipals sense necessitat d’haver de desplaçar-se a altres dependències. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li