Relleus a les presidències de Primera

0
634

Miquel Bosch cedeix la presidència de l’Escala al seu germà Marc i la junta directiva de la Jonquera presentarà la renúncia


 

La temporada (pre)estival acostuma a ser una època calenta pel que fa als canvis a les plantilles dels equips de futbol. Aquest any, i malgrat la crisi mundial causada per la Covid-19, sembla que no serà cap excepció, i de fet molts clubs ja comencen a moure fils en aquest sentit. Ara bé, no només hi ha canvis de cromos damunt la gespa.

Un exemple d’això el trobem a Primera Catalana, on els dos representants alt-empordanesos, l’Escala i la Jonquera, han acabat el mes de maig anunciant relleus a les seves respectives presidències. En el cas de l’Escala, el fins ara president, Miquel Bosch, deixa la màxima responsabilitat de l’entitat en mans del seu germà Marc, un context que podria canviar si apareix un nou candidat o candidata abans de l’assemblea de socis del club.
Equip blaugrana sots-23. D’altra banda, des del club blaugrana estan treballant de cara a la creació d’un equip sots-23 que enforteixi, segons assenyalen des de l’entitat, «el vincle entre la base i el primer equip».

VILAPLANA NO SEGUIRÀ. On també hi haurà canvis a la llotja serà a la Jonquera. En aquest sentit, la junta directiva del club alberenc va emetre la setmana passada un comunicat en el qual exposava que, una vegada s’aixequi l’estat d’alarma i es pugui convocar l’assemblea del club, «presentarem la nostra renúncia i donarem el relleu als socis i companys que ens han fet arribar la seva intenció d’agafar la gestió del club». Segons especifica la junta presidida per Josep Vilaplana a la nota, el recent traspàs de l’expresident i actual membre a la directiva, Josep Serra, ha fet replantejar la continuïtat dels actuals responsables. «Amb en Serra vam compartir molts moments i moltes situacions de tota mena, a vegades eren situacions complicades, però amb ell al costat tot era més senzill».

També en el comunicat la junta actual es mostra «molt satisfeta» dels objectius assolits, i dona les gràcies a «tots els integrants del club». «Hem aconseguit mantenir l’equip a Primera Catalana i hem pogut gaudir de l’ascens a Tercera Catalana. Esperem que la nova junta que surti de la pròxima assemblea continuï apostant per la Primera Catalana com a continuïtat del de Tercera», se subratlla al text.

FERNÁNDEZ, AL LLAGOSTERA B. Qui tampoc seguirà vinculat a l’entitat verd-i-blanca serà el fins ara tècnic, Mario Fernández, que ha fitxat pel Llagostera B. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li