Reforcen la Figueres cooperativa

0
1485

Es tracta de quinze iniciatives presentades per diverses entitats, entre les quals hi ha 12 projectes de cooperació internacional en països que estan en vies de desenvolupament i 3 accions de sensibilització a Figueres i a l’Alt Empordà


 

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Figueres ha aprovat les subvencions de la convocatòria de projectes de cooperació i sensibilització 2018. Es tracta de quinze iniciatives presentades per diverses entitats, entre les quals hi ha 12 projectes de cooperació internacional en països que estan en vies de desenvolupament i 3 accions de sensibilització a Figueres i a l’Alt Empordà. Els primers rebran un total de 112.000 euros, i els segons, 16.000 (l’Ajuntament ha mantingut estable el pressupost destinat a solidaritat).

Enguany, gairebé el 89% de les subvencions de cooperació van dirigides a països de l’Àfrica subsahariana (especialment al Senegal i Níger), mentre que un 11% del pressupost es destina a l’Amèrica Central (més concretament, a Guatemala). Pel que fa als projectes de sensibilització, busquen apropar la realitat dels països en vies de desenvolupament a la societat figuerenca.

Com en els darrers anys, l’avaluació dels diferents projectes l’ha fet la Coordinadora d’ONGs Solidàries de les comarques de Girona, que dona la puntuació tècnica que després serveix de base al Consell de Solidaritat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li