Reempresa ha transmès 14 negocis a la comarca

0
723

Durant aquest 2016 s’ha aconseguit evitar el tancament de quatre empreses a la zona de l’Alt Empordà


El Centre de Reempresa de Girona ha ajudat a transmetre un total de 110 empreses a la província des de la posada en marxa del servei l’any 2011, 14 de les quals estan instal·lades a la comarca de l’Alt Empordà. Figueres, amb set negocis, és on més activitat s’ha registrat, tot i que també hi ha hagut casos d’èxit a poblacions com ara Viladamat, Lladó, Empuriabrava, Vilafant, Roses, el Far d’Empordà i La Jonquera.

Pel que fa a aquest any,  Reempresa, iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, ha aconseguit evitar el tancament de 41 empreses a la demarcació gironina, quatre de les quals són a la zona altempordanesa.

Reempresa a Empuriabrava. Un dels casos d’èxit més propers és a Empuriabrava, concretament al restaurant Mambo’s Fresh Mex, liderat pels joves emprenedors Víctor i Victòria, tots dos de Figueres.

La parella, després de dedicar la seva vida laboral al sector de l’hostaleria, va decidir que era el moment d’iniciar una aventura empresarial pròpia. A partir d’aquí, i després de contactar amb Reempresa, es va iniciar la transmissió del negoci, fins llavors regentat per dues parelles que van decidir cedir-lo per manca de temps.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li