Redistribueixen l’institut Cendrassos per guanyar espais

0
1688

Aquest curs el centre tindrà més aules, més despatxos i tres espais nous per atendre les famílies


 

La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, va visitar dijous les obres que s’estan fent a l’institut Cendrassos de Figueres. Els treballs, que tindran un cost de 115.308 euros, permetran redistribuir diversos espais interiors del centre per aconseguir noves aules per als grups, nous emplaçaments de despatxos, i tres espais nous que es destinaran a atendre les famílies, entre d’altres. L’àmbit d’actuació dels treballs és de 307,72 m2.

Ponsatí va recórrer els treballs acompanyada de la directora de l’institut, Helena Cortada; el director dels serveis urbans de l’Ajuntament de Figueres, Jordi Cabot, i el director general de Centres Públics de la Generalitat, Antoni Massegú. Prèviament, s’havia reunit amb l’equip de govern, el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Josep Polanco, a l’ajuntament.

L’institut Cendrassos aplica diversos programes d’innovació educativa, com ara l’Escola Verda, Impulsem la Robòtica o el Projecte Singular. Aquest curs s’hi crearan nous grups a cicles formatius i a primer d’ESO, i això els ha permès ampliar l’equip docent, que ha passat dels 70 als 85 professors. Entre els estudis d’ESO, el batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, enguany s’hi han matriculat 854 alumnes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li