Recta final d’obres als carrers Jonquera i Peralada, i represa a la plaça Tarradellas

0
2750

La pavimentació completa del carrer de la Jonquera està prevista per a mitjans de novembre


 

L’Ajuntament de Figueres encara la recta final de les obres de reurbanització dels carrers Jonquera i Peralada en el marc del Pla de Rehabilitació del Centre Històric, amb el qual ja s’ha finalitzat la reurbanització del carrer de la Barceloneta.

Actualment s’està treballant en la reurbanització dels carrers de la Jonquera i Peralada i de la plaça de l’Escorxador, i en la Fase IV de rehabilitació del Convent dels Caputxins. En les pròximes setmanes està previst que s’iniciïn els treballs al carrer Ample, que ja es troben adjudicats, amb els quals es finalitzarà la rehabilitació del centre històric.

Les obres del carrer de la Jonquera, iniciades el març de 2018, tenen un cost de 544.469 euros i està previst que finalitzin a mitjans de novembre. Les obres del carrer de Peralada, iniciades el juliol del 2018, tenen un cost de 818.993 euros i està previst que finalitzin el desembre.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha destacat que en paral·lel a les reurbanitzacions de carrers i la millora de l’espai públic, el Pla de Rehabilitació del Centre Històric també promou la millora d’edificis particulars i comerços amb 100.000 euros per a la instal·lació d’ascensors, 130.000 euros en subvencions per a la rehabilitació de façanes, 350.000 euros per a la millora de l’eficiència energètica dels edificis i 106.000 euros per a la reforma i l’obertura de nous establiments.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li