Recollida de signatures per aturar un projecte urbanístic a Palau de Santa Eulàlia

0
740

Els veïns volen que la reordenació de l’entrada del poble contempli mesures ambientals més actuals


L’Associació de Veïns de Palau de Santa Eulàlia (AVPSE) vol aturar la modificació del projecte d’urbanització SUD-01. Aquest pla, segons una nota de la mateixa entitat, ha de reordenar urbanísticament l’entrada del poble, però es considera que «el projecte redactat l’any 2012, i modificat fa uns mesos, està desfasat».

L’AVPSE assegura que la proposta «no satisfà ni les necessitats dels veïns ni incorpora mesures ambientals que s’adaptin a l’actual context de crisi climàtica». Per això s’han recollit fins a 68 signatures per demanar a l’alcalde, Xavier Camps, que aturi el projecte i iniciï un procés de participació ciutadana en el qual els veïns puguin aportar idees i incorporar mesures ambientals.

Paral·lelament, l’associació ha presentat diverses al·legacions al projecte. Consideren que «presenta múltiples deficiències tant estructurals com tècniques».

Palau de Santa Eulàlia, amb 111 habitants el 2021, és el poble més petit de l’Alt Empordà. Tot i això, es manté molt actiu i forma part de l’Associació de Micropobles de Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li