Receptes maridades de la DO EmpordĂ  per fer front al toc de queda

0
496

Durant el novembre i desembre, les xarxes socials de la DO local publicaran vĂ­deos amb receptes de cuina que es maridaran amb vins del territori


El Consell Regulador de la DO EmpordĂ  va començar a posar en marxa el passat divendres una nova iniciativa per oferir als seguidors de les seves xarxes socials una proposta lĂșdica per gaudir de l’enogastronomia des de casa. AixĂ­, durant el novembre i desembre, les xarxes socials de la DO local publicaran vĂ­deos amb receptes de cuina que es maridaran amb vins del territori.

El programa, que inicialment constarĂ  de 6 capĂ­tols presentats per la xef Iolanda Bustos, tĂ© el tĂ­tol de «Divendres de queda amb la DO Empordà» i estĂ  previst que s’allargui fins al 18 de desembre.

AJUTS DE LA GENERALITAT. D’altra banda, el Departament d’Empresa obrirà una línia d’ajuts d’1,65 milions d’euros per als cellers catalans amb denominació d’origen. Les mesures s’adrecen als cellers inscrits en alguna de les DO catalanes amb treballadors d’alta afiliats al Sistema especial per a treballadors per compte d’altri agraris.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li