‘Racons de Figueres’ il·luminarà el centre de la ciutat tot l’estiu

0
1252

Les creacions artístiques i lumíniques de l’artista Xavi Bové se situaran a 10 localitzacions diferents fins al 13 de setembre


Caminar, observar, redescobrir i badar. Aquests són els conceptes entorn dels quals gira la intervenció artística Racons de Figueres, de l’artista Xavi Bové. La proposta és una invitació a recórrer deu dels indrets més significatius de la població, on s’hi trobaran missatges que proposen una reflexió sobre la relació que mantenim amb el nostre entorn urbà més immediat. Un espai que va quedar buit durant el confinament, i que es vol tornar a omplir a través d’aquest joc de llum.

En l’acte de presentació de la peça, celebrada divendres passat a l’Ajuntament figeurenc, es van revelar els deu punts escollits, que són: el carrer Magre, la parròquia de Sant Pere, la plaça de les Patates, el carrer Sant Domènech, la plaça de l’Escorxador, la plaça del Gra, la plaça del Mercat, la placeta baixa de la Rambla, el carrer Sant Pere (la façana del museu del Joguet) i la plaça Josep Pla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li