Quines mesures s’aplicaran per reduir els contagis?

0
1177

En les darreres setmanes escoles, instituts i llars d’infants, amb la col·laboració dels ajuntaments, han anat definint uns protocols específics i adaptats a cada centre per intentar reduir al màxim el risc de contagi


Mascaretes obligatòries, grups reduïts, entrades i sortides separades o esglaonades, material intransferible, lavabos compartits per sexes però separats per cursos… En les darreres setmanes escoles, instituts i llars d’infants, amb la col·laboració dels ajuntaments, han anat definint uns protocols específics i adaptats a cada centre per intentar reduir al màxim el risc de contagi. En alguns casos fins i tot caldrà canviar la manera d’impartir certes matèries, però la normativa serà d’obligat compliment per a tothom.

L’ESCALA DONA MASCARETES. A l’Escala, l’Ajuntament ha repartit un total de 2.000 mascaretes entre l’alumnat de primària i secundària. Cada menor ha rebut dues mascaretes de neoprè reutilitzables amb el lema «A l’Escala, l’escola és segura», i també una ampolla de gel hidroalcòholic.


  • Pots consultar els protocols per evitar la propagació de la Covid-19 a les escoles, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li