Que no ens agafin el que és nostre

0
958

L’Ajuntament anuncia a bombo i plateret el nou enllumenat de l’estadi Albert Gurt. Això és una proposta del Partit Popular pactada en la negociació dels pressupostos. Resulta que per pactar i per apropiar-se de les nostres propostes sí que som bons, però no pas per entrar al govern. Fa pocs dies ens vam reunir amb el nou alcalde i no ens va convidar a entrar al seu govern, tant que volia integrar als altres grups. Això sí, ens vol perquè li votem coses a favor. Però ell ha decidit que amb nosaltres no hi vol res, amb els del 155, potser? Sempre hem donat suport al govern local en aquells temes que hem cregut que eren bons per a la ciutat, sense rebutjar-los per la seva ideologia. Ells, però, ens discriminen i es pengen les nostres medalles.

En canvi, en Jordi Masquef ha decidit convidar el nou cartipàs als regidors no adscrits de l’antiga Unió. Després que el Sr. Toro s’enfrontés durament a tot el que proposava el govern del PDeCAT, després que anunciés l’apocalipsi si aprovàvem el pressupost. Fins i tot va fer contractar un assessor extern que va costar 6.000 euros a l’Ajuntament per demostrar-nos que aprovar el pressupost era una catàstrofe per al municipi. El Sr. Toro també va votar en contra de l’aparcament a l’antic camp de futbol o a la concessió de l’enllumenat de parcs i jardins. Però ells sí que són bons per entrar al govern. Què faran, ara? Canviaran d’opinió en tots els temes? L’alcaldessa no hi és, però la política és la mateixa. No tenen cap credibilitat, ni uns ni els altres.

Tampoc no hi hauríem entrat, al govern; la situació era massa complicada, però ens mereixíem la consideració del nou alcalde, ja que sempre hem sigut lleials a la ciutat, sense partidismes, sense mirar la nostra conveniència electoral. No ens asseurem a pactar res del nou pressupost fins que les nostres aportacions als pressupostos del 2017 i 2018 no tinguin un calendari d’execució precís. I ens asseurem a negociar amb el Sr. Masquef, amb ningú més. A veure si després d’atacar tots els darrers pressupostos, ara que el farà el Sr. Toro resultarà que és el millor del món. Si ens descarten abans d’hora, nosaltres serem conseqüents amb aquest nou govern que s’ha format. Si no som bons per a tot, que vagi a pactar amb els altres!

Nosaltres seguirem votant sempre a favor de la ciutat. Cal que el 2019 guanyem força en les eleccions, perquè som l’únic grup que no exclou ningú a priori per la seva ideologia de partit, ens avenim a negociar amb tots els que respectin el marc de convivència. Aquest equip de govern, amb els socis que ha escollit, no es mereixen res. Pel seu caràcter excloent. No pensen en la ciutat, pensen en les seves cadires. Nosaltres som un partit responsable que mira sempre per Figueres, així ho hem demostrat i així ho hem de recollir al maig. A la vista de quines són les seves dinàmiques, ens mereixem ser un partit fort, perquè Figueres està no lamentable, sinó el següent.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li