Quatre detinguts per robar ampolles d’alcohol i menjar a Figueres i Girona

0
692

Els Mossos han detingut quatre persones acusades de robar productes com ampolles d’alcohol i menjar en establiments de Girona i Figueres. La detenció es va dur a terme la nit d’aquest dijous. Els agents van veure els quatre joves al costat d’un cotxe aparcat amb el maleter obert. En veure els Mossos, van tancar-lo precipitadament. Els agents els van identificar i van escorcollar el vehicle, on van trobar-hi multitud de productes alimentaris. Els detinguts utilitzaven tres mètodes diferents per robar: dues bosses de cartró folrades d’alumini, uns banyadors amb uns forats interiors per amagar els productes i un amagatall incorporat en un cotxet de nadó. Només una de les detingudes no tenia antecedents. 

Els detinguts són Elena Daniela G., de 22 anys i veïna de Lloret de Mar (Selva); Larisa Lionela G., de 21 anys i amb veïnatge desconegut; Claudiu Cornel C., de 21 anys i amb veïnatge desconegut, i Cristinel V., de 20 anys i veí de Pineda de Mar (Maresme), com a presumptes autors d’un delicte de furts.

La nit del 19 de febrer una dotació de la comissaria de Girona estava fent tasques de seguretat ciutadana per la població quan van observar quatre persones al costat d’un turisme estacionat en un aparcament. En veure la patrulla, aquests individus van adoptar una actitud sospitosa i van tancar de forma precipitada la porta del portaequipatges del vehicle.

Atesa l’actitud dels joves els agents les van identificar. En escorcollar el vehicle els mossos van trobar multitud de productes alimentaris i begudes alcohòliques. Des del primer moment, els implicats van reconèixer que havien sostret els articles de diversos establiments comercials de Girona i Figueres i que utilitzaven tres sistemes diferents per robar: dues bosses de cartró folrades d’alumini, uns banyadors que portaven posats dos dels implicats (amb uns forats interiors per amagar els productes) i un amagatall incorporat a un cotxet de nadó.

En total, els Mossos van comissar 33 ampolles de begudes alcohòliques, 47 paquets d’embotits i altres tipus de menjar, paquets de bosses d’escombraries, cinc peces de roba, productes de neteja, llaunes de begudes i pots de menjar. Per tots aquests fets, els agents van detenir les quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de furts.

Els detinguts, dels quals només Larisa Lionela G no té antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li