Quatre denunciats per portar toxicòmans a la Jonquera

0
818

Paral·lelament, la Policia Local va iniciar una vigilància estàtica a davant d’alguns pisos del carrer Major (i el seu entorn més immediat), on sospiten que s’hi venen substàncies estupefaents de manera habitual


La Policia Local de la Jonquera i els Mossos d’Esquadra van coordinar dijous a la tarda un operatiu conjunt per acotar el tràfic de drogues al centre de la vila. El dispositiu també va comptar amb la col·laboració de la unitat canina de la Policia Nacional i d’una dotació de transport dels Mossos d’Esquadra, i tenia com a objectiu detectar i interceptar els vehicles que faciliten el trasllat de toxicòmans a dins del poble.

En aquest sentit, els agents que es van distribuir per punts estratègics del municipi van aturar sis vehicles, quatre dels quals eren taxis. Aquestes inspeccions van permetre posar cinc denúncies: quatre per infraccions de trànsit i una per tinença il·lícita d’armes. A més, també van immobilitzar un vehicle.

Paral·lelament, la Policia Local va iniciar una vigilància estàtica a davant d’alguns pisos del carrer Major (i el seu entorn més immediat), on sospiten que s’hi venen substàncies estupefaents de manera habitual. I el cap del cos, Alonso Caballero, assegura que aquesta pressió es mantindrà el temps que faci falta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li