Quan s’hi ha de ser, hi són

0
700

«Hi ha grups que no diuen res, que toquen per ells i sembla que s’oblidin de l’audiència. Els Amics de les Arts són exactament el contrari. L’actuació que varen oferir la nit de dissabte al darrer concert de la tretzena edició de Portalblau en va ser un exemple»


«Ja ens ho diuen que parlem molt», és cert. Hi ha grups que no diuen res, que toquen per ells i sembla que s’oblidin de l’audiència. Els Amics de les Arts són exactament el contrari. L’actuació que varen oferir la nit de dissabte al darrer concert de la tretzena edició de Portalblau en va ser un exemple. El trio format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué va interpretar la seva nova proposta Els dies més dolços, un format més íntim, recollit i encara més càlid del que és habitual. Ha estat gestat durant l’època de confinament i elaborat amb cançons que demanava l’audiència.

Potser per aquest motiu, el nombrós públic va poder gaudir d’una sessió de grans hits com Tots el Homes d’Escòcia, l’Arquitecte, Louisiana o els camps de cotó, Ciència-ficció… A més de El senyal que esperaves i Et vaig dir, dos dels nous temes del treball que veurà la llum al setembre. El trio no va estar sol dalt de l’escenari. La violoncel·lista Maria de Palol i la ballarina Idu Massa van acabar d’omplir l’escenari.

Un dels moments estelars de la nit, però, va venir des del públic, quan un animat grup de joves va demanar que toquessin un dels primers treballs del grup, L’endocrina. Des de dalt reien: «aquests són fans des del principi». Tot i això no van tenir sort, i el grup a petició popular va arrencar el vis, amb un nou reguitzell de hits, L’home que treballa fent de gos, Jean-Luc i un final apoteòsic amb el poderós 4-3-3.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li