Punt i final per la porta gran

0
612

El CFS Esplais abaixa la persiana. Ho fa després de quatre anys farcits de títols i de distincions. I ho fa, també, perquè és el moment indicat per prendre aquesta decisió. “L’any passat ja no volíem continuar però finalment ho vam seguir fent, però ara la decisió és molt clara. Hem tingut ofertes per anar a la lliga de Nacional A o de Nacional B o per cedir la plaça a Nacional Catalana, tot i que al final hem cregut convenient deixar-ho al marge, plegar i apostar per la secció de futbol del club”, explica el coordinador de l’entitat castellonina, Juan Clemente, que també assenyala que l’equip disposava de prou jugadors per continuar competint, tot i que el destí ja estava pres.
Els motius que han empès els groguets a aquesta decisió responen a diversos aspectes. De tots aquests, el detonant ha estat el canvi “a pitjor” que ha viscut la junta de la Federació Catalana de Futbol Sala, un element que els va acabar de convèncer. “Aquest any van canviar de directiva i vam veure que la situació anava a pitjor”, diu Clemente, també jugador. Aquest fet, sumat a l’edat dels jugadors de la plantilla i el cansament generalitzat dels integrants del projecte, ha incentivat una decisió que posa, de moment, “un punt i final”. “Per nosaltres, a ara com ara, és un punt i final. En un futur pot ser que el futbol sala torni, però nosaltres ja no tornaríem com a jugadors, sinó com a directius o entrenadors”, detalla el coordinador, que no obstant això assenyala que aquesta opció, si finalment es fa realitat, no serà a “curt termini”, sinó en un futur llunyà.
La decisió és ferma, però també ha estat complicada. “Ha estat difícil, al darrere de l’equip hi ha molta gent i tots ells ens han animat a seguir, no entenien que pleguéssim quan ho guanyàvem tot, realment hi havia molt de filó. Finalment però, ha pesat més l’altra part, les circumstàncies són les que són i hem fet el més convenient”, diu Clemente.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li