PSC i CiU s’intercanvien retrets per la marxa del Montessori a Peralada

0
823

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Figueres ha expressat la seva indignació i preocupació per la resolució del cas Montessori, després que en les darreres setmanes s’hagi confirmat que el centre no obrirà el curs vinent i la possibilitat que aquesta escola s’instal·li definitivament a Peralada i no a Figueres. El grup municipal del PSC considera que la resolució d’aquest assumpte posa de manifest “la inoperància de l’alcalde, Santi Vila, que no ha sabut culminar les negociacions amb els responsables del Montessori per a la instal·lació del centre a la ciutat”.
El PSC creu que els responsables de l’Ajuntament de Perelada, amb molts menys recursos i disponibilitat, “han posat en evidència els membres de l’equip de govern de Figueres i els han passat la mà per la cara”. “Molts figuerencs m’han expressat aquests dies que senten vergonya per la resolució d’aquest cas en veure com un poble petit ha donat una llicó de gestió eficient a l’alcalde de l’excel·lència i dels detalls”, ha assegurat Pere Casellas, portaveu del grup municipal del PSC.
Casellas, a més, recorda que la instal·lació de l’escola Montessori a Peralada suposa un greu perjudici per a la ciutat de Figueres, “que no podrà completar la seva oferta educativa i que deixarà de rebre les contraprestacions econòmiques que implicava aquesta operació”.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li